21 July 2016

SHRMZB : Eid 2016 Part2

Salam and hi all,

So today is the 16th day of Eid. Nothing much, but I had the chance to go for Hari Raya at friends houses on the last Saturday.

Another thing that I looove about Hari Raya besides from duit raya is meeting up my friends and catching up with them. I mean like, I do have lots of classmates sampai I sendiri tak ingat diorang study kat mana. Sorry guys. So masa hari raya ni lah nak jumpa member-member lama korang tu and be Jemahs for asking this and that hokay. Lets tighten the bond =D.

As for me, I rasa raya masa dah besar ni boleh tahan seronok juga. errr. Sebab you can go to friends houses sendiri (can drive on our own). Teringat lagi dulu masa kecik-kecik tak dapat nak beraya sangat sebab rumah kawan quite far and takde orang nak hantar. huhu. And plus, we still got duit raya sebab masih ada title 'belum berkahwin'. So yeay

Sadly, only some of us yang dapat join for this hari raya since friends from UiTM semua ada exam (cries for them). So maybe we can make another konvoi?

girls power! 

these are all members yang sempat beraya bersama . (classmates masa form 3)

Next, I nak share something kat korang. Aren't you excited? muehehe.

Its the DOMINOS PIZZA PROMOTION ! I tak tau la korang suka pizza ke tak, but for those yang suka pizza, better get these ASAP. Buy one free one. Who wouldn't want that. I suka sangat pizza, and I can almost let everything go but not pizzas. But you know pizzas are expensive (cries). Lets make things short, look at the posters below and go to dominos's website for more info.




p/s: promotion ends on 31st July 2016

So i guess, see you guys on the next post! ciao =D

i've got my own pizzas yo

5 comments:

  1. Domino sekarang tengok buat promosi gila-gila kan.. ;)

    ReplyDelete
  2. bestnya banyak member :D
    waaa jelesnya tgk domino tu T^T
    cnie xdak domino XD

    ReplyDelete
  3. seronoknya beraya rumah kawan sekolah. saya takde pun, semua busy :( thanks utk pizza tu! dh lama ngidam nk makan dominos ni, boleh usya website dia jap :p

    ReplyDelete

hello.