04 July 2016

Degree in __________?

Salam and hi all!

Back to the previous post, I did ask you guys about what do you want to know about me, right? Some of you guys dropped a comment on the post, asking about 'What am I doing now, and where'. ( Gosh I'm soo happy that some of you dropped a comment). So, I am currently pursuing my studies for degree level in Microbiology in University of Malaya. Yup , Finalleyh Hazy is living in Keyell !

Living in KL is sooo much fun. especially if you live in UM (lol). The shopping mall is like next to your college that you can go there anytime you want. Plus, kat UM ni polis bantuan takde nak sekat kenderaan keluar masuk pagar. Jadi, kalau nak balik kolej pukul dua tiga pagi pun boleh. ( Tapi aku tak buat benda-benda macam ni gaisss).

So far, aku masih lagi belajar basic in biology which is all first year students in biology department will be taking the same courses as pre-requisites . For the Second year, which will start on the next sem, baru kteorang akan masuk kelas mengikut course sendiri. Nama pun Microbiology, of course lah belajar tentang Microbes, (Small tiny living things that cannot be seen by naked eyes such as viruses and bacterias). huhuhu.

Dugaan paling utama ialah how to handle the microscope. Serious weh aku memang fail bab cari makhluk kecik guna microscope, plus sakit mata sebab lampu terang kat microscope tu. (tolong la doakan hazy punya power kat cermin mata tak naik lagi. sobs)

this is what we have to observe under microscope. hewhew

cuba teka apa nama makhluk ni. haha
Well actually, I don't really know what to tell about the course I am taking right now. Sebab aku pun baru je first year >.<  Kena tunggu second year lah baru kita exposed more to the course yang kita ambil ni. haha.

So anyone interested to study in UM can pm me via email or instagram. huhu.  (p/s: hazy is peramah okay) .

So I guess that's all for today. See ya! 

12 comments:

  1. sy tengah ambil subjek clinical microbe sem ni :) best

    ReplyDelete
  2. I dropped Bio when I was 16 coz I think Imma Math person. I never learn it till I found it such an interesting thing. Hahaha.

    Anyways. Happy Eid Mubarak Hazy!

    ReplyDelete
  3. wahh blaja kat UM :D
    dulu time skola paling teruja bila dpt tengok makhluk2 kecik guna microscope tu :p

    ReplyDelete
  4. samalah. lemah bab2 guna mikroskop ni. (flashback zaman asasi kena bebel dengan lecturer sebab blurr sangat handle mikroskop). belajar leklok hazy! hazy stay awesome hahahaaa tudiaaa

    ReplyDelete
  5. Good luck hazy. Microb is really an interesting course. ^^

    < was a former envi science student, know just a lil bit of microb. Nak handle kena sabar and sabar so to not let anything ruins along the handling proccess. Okay, merepek da. haha.

    ReplyDelete
  6. Good luck in ur study, hazy :) Masa matriks dgn sekolah dulu, paling kurang gemar nak nengok benda kecil tu through microscope haha. Sakit mata XD Even saya tak sambung study yg kaitan dgn microb tp course saya skrg ni pun kena tgk gambar-2 diagnostic imaging yg kekadang sakit jgk mata haha XD

    Apapapun, best of luck hazy!

    ReplyDelete
  7. Good luck hazy =) ceri tak pandai subjek biology huhu... wish you luck in the course =)

    ReplyDelete
  8. Last main mcroscope masa sekolah menengah je. Pheww..

    ReplyDelete
  9. Macam besttt je study dekat UM. UiTM kita pukul 11 12 malam dah kena tutup pagar takleh masuk huhu. Menunggu la sampai ke pagi..

    ReplyDelete
  10. macam seronok tapi bio ngan aku tak ngam

    ReplyDelete
  11. wahhh, ur course is kinda interesting :D .. wish u good luck on ur future degree hazy~ :)

    ReplyDelete
  12. study is one of the most fun episodes of life .. lg2 dlm bidang yg kita terlampau minat.. =)

    ReplyDelete

hello.