03 September 2015

Hi ?

Salam all,

okay tajuk memang takde kena mengena.

Nothing much to say tapi eksaitednya nak masuk degree ni.



yeah after 4 months of holiday finalleyh i'm going to college!!

Aip. behave pleaseeee. InshaaAllah nanti aku bagitau aku masuk Universiti mana yea.

packing packing packing

gambo gugel

Nampak tak kita punya header baru tu? ngeeeee. created by KakakTiriCinderella . Thank you tau KTC, kita memang suka barang free.


p/s: any tips and tricks?

7 comments:

  1. hai awak. thniah dah masuk u. :)

    tips masuk u, score sem awal awal so nanti hujung sem dekat u tadelah risau sgt, ngee :p

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa nak masuk university! Ambik bahagian apa? jangan lupa share pengalaman orientasi & aktiviti dekat university nanti tau! mesti blogging jadi lagi best lepas ni.

    Selamat study! :D

    ReplyDelete
  3. rindu pulak campus life..huhu
    memang best tapi stress ngan keje yg berlambak..huhu
    all the best.

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH, dear ^^
    Alhamdulillah. Do the best, all the best ! Hehehe
    Pssstttt. Jangan lupa share kehidupan di U nanti tau :)
    Btw, sama sama. Ngehihihi

    ReplyDelete
  5. Tak sabar nak tahu Hazy masuk university mana :)

    ReplyDelete
  6. Ingatkan Hazy punya bag rupanya Google hehe. Kemas betul orang tu buat.

    ReplyDelete

hello.