06 June 2015

The Return Of Superman

Salam all,


Omg gais, korang tau tak pasal The return of superman ni? To be simple, it's a korean tv show. Don't freak out, ini bukan korean pop star punya show yeaa !

I'm their biggest fan !

THE SONG TRIPLETS !

people would say this is the #SiblingsGoals


from left : Song Daehan ; Song Minguk ; Song Manse (they're triplets!)








next next next !

LEE TWINS

Embedded image permalink
from left: Lee Seojun ; Lee Seoeon
      

dalam rancangan ni, ada 4 keluarga. tapi aku minat dua family ni je. huhuhuuu. sebenarnya seronok sangat tengok gelagat budak2 kecik ni,


today is my birthday~~ adios people. haha.

jangan lupa join "HIDY & HAZY.CO GIVEAWAY !"

4 comments:

  1. sama laaaa suka sangat show ni. suka triplets dengan twins je, ji ohn dengan sarang tak kisah sangat. dah lama melting dengan daehan <3<3<3

    ReplyDelete
  2. comel tapi tak minat. haha. hari lahir hazy? selamat hari lahir hazy. moga dimurahkan rezeki & panjang umur. :)

    ReplyDelete
  3. im one of the biggest fans of this show too XD hehe Dlm empat family ni, semua sy minat, suka tengok.. tapi kalau nak ikut ranking, of course twinsss *melting follow by triplets. Lee Seojun <3 Song Daehan

    http://anies-msletoes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hi dear, Fara tak berapa suka pon korean show, tapi kawan2 selalu tengok show ni . cute kan
    btw, meh join segmen fara http://bungalovexx.blogspot.ru/2015/06/segmen-blog-black-queen.html

    ReplyDelete

hello.