10 June 2015

Laman Seni Seksyen 7, Shah Alam

Salam all,
KORANG JOM JOIN ' HIDY & HAZY .CO GIVEAWAY !'

Siapa kat sini suka pergi street art? tak pun , kalau korang suka hamek gambar pun hokay jugak. hokeh, korang yang suka pergi street art ni, boleh lah pergi kat LAMAN SENI SEKSYEN 7, SHAH ALAM.

alamat:
" Jalan Plumbum R7/R, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor"

orang kata, orang yang suka pergi street art ni semuanya hisper. hikhok. tapi peduli apa. jalan jelah situ, lagipun memang tempat tu sesuai nak amik gambar pun. 

i've been there few times sebab rumah dekat je dengan shah alam. Last time pergi dengan housemates gitew. sebab nak celebrate moment terakhir jadi housemates kat palam. so kteorang buatlah " HIPSTERS DAY OUT" . housemates aku ni semuanya sebenarnya bukan hipster pun. kehkeh.

  

ini jelah gambar yang iolls boleh belanja. sebab laptop iolls rosak *nangis*

ahah, ada cerita menarik sebenarnya masa trip ni. we were so eksaited nak hamek gambar semua, pastu lupa nak bayar parking. kehkeh. gedebuk habis RM 10 nak bayar saman. so korang kalau pergi weekdays, jangan lupa bayar parking yea! sebab nak cari tempat bayar saman tu pun satu hal jugak. hikhok

p/s: kat area seksyen 7 ni kemain banyak boutique. bolehlah singgah cari baju ke apa yea!

4 comments:

  1. tak pernah lagi la pergi sini.. huhuhu.

    ReplyDelete
  2. wahhhh !! cantiknye tempat.. Ira jarang la datang shah alam.. nak cari tempat tu pun payah sikit.. hehehe.. kena saman pulak da ~

    ReplyDelete
  3. i wanna be there!
    tapi gua bukan hipster. hiuhiu.

    ReplyDelete
  4. hiii!!
    salam kenal dari saya, Athirah :)

    ReplyDelete

hello.