16 June 2015

CPUV #1 DUMEX DUGRO , SHELL HELIX


salam all, 

omg gaisss, GIVEAWAY DAH TAMAT !!!... check korang punya link kat SINI. winners will be updated soon yeaa

Finally aku dapat jugak CPUV. ahaks.  kalau tengok balik CPUV yang sebelum2 ni, memang dapat beberapa sen je sebab dapat CPUV masa aku 'hiatus' .

actually i've sent a ticket to mr nuffnang and tanya macam mana nak dapat CPUV ni. Sebab nak bagitau mr nuff yang aku wujud. hahaha. So korang pun boleh cuba yeaaa.


So korang yang visit sini boleh lah tolong klik kat DUMEX DUGRO dengan SHELL HELIX . heheee




p/s: biasanya aku blogwalking guna mr linkies kat bawah tu. Jadi jangan malu jangan segan, letaklah link korang dalam list tu yeaaa.

warning: jangan letak link iklan korang kat mr linkies tu tau. tak baik paksa-paksa orang isi tabung awak.

3 comments:

  1. hahah baru nak join ,dah tamat. erhhh echa bercuti lama sangat sampai lupa deadline. sobsob btw cograts ya

    ReplyDelete
  2. unique visitor more than 100 a day selalu diorang bagi cpuv ni.. :)

    ReplyDelete

hello.