08 June 2015

Big Bad Wolf KL BOXSALE

salam all,

last thursday we went to the mines 2 for big bad wolf KL box sale. heheeee. it was my first time tho. Sebenarnya sebelum-sebelum ni memang nak pergi pun, but yeah, tak sempat lah chuolls.

apparently, BBW boxsale ni rule dia simple je. Buy a box worth RM 99.90 or RM79.90 . and fill in the box with any books that you like. as long as the boxes and can be closed as its supposed to. Seriously gaissss!! memang seronok sangat pilih buku banyak-banyak.



Dan hasilnyaaaaaaa, we've bought in total of 33 books ( guna kotak RM99.90) . kiranya RM 3.00+ lah sebuah buku tu. wehuuuu. sekarang ni pening lah pulak bila nak baca semua buku tu. hahaha.

BBW boxsale ni sebenarnya banyak buku-buku yang dah lama. tapi kalau BBW yang biasa tuh, buku dia banyak lah jugak yang baru-baru. And kat sini sebenarnya ramai yang bawak luggage sebab nak angkut buku-buku yang diorang borong. hahaha.

anyway gaisss, boleh tengok blog Aqilah Azmi kalau nak tau tips untuk terjah BIG BAD WOLF. heeeee

chiao

2 comments:

  1. Sumpah jealous. nk pegi tapi jauh T____T.

    ReplyDelete
  2. tercari-cari.. mana 33 buah bukunya. tak ada gambar pun. wuhuuu.

    ReplyDelete

hello.