27 December 2014

hey hey. back to hostel.

Salam uolls,

Abang and Hazim dah balik hostel. On our way to their school, ayah asked ' dah siap bina tembok ke belum'. which ayah meant by their semangat to study all out after all these rainy days. lulz.

Abang for sure lah kata 'daaaaaah'

And Hazim was like 'Errmmm. Ajim tengah nak bina lagi tembok ni..'

Abang asked sarcastically ' Nak guna concrete ke batu bata?' Which i think he's being quite annoying. ngeh. He takes after me anyway.

And i replied with prudence (huk aloh. poyo) ' Ajim guna tanah liat la. boleh kekal lama sikit macam piramid. hohoho' In the end they stared at me blankly. oh wait. diorang faham ke tidak. zzzzzz


I'd like to conclude :

Sebenarnya nak bina tembok semangat tu biar betul-betul. Tetapkan niat LillahiTaala. Kan dah jadi jihad tu. Jangan hangat-hangat tahi ayam je lebih. Work harder for your studies for better result lah kot. Bak kata ayah, ' usaha sikit, nak result gempak. mana boleh gittew.' (unless korang ni genius tahap Einstein. But ey, Einstein pun work hard jugak lah)


_____________________________________________________

iolls blabber kat sini je lebih. tbh, assignment banyak je lagi taksiap. RIP my homework. ngee



- It's a season of receiving from Lenovo. This is what you are missing out on.




1 comment:

hello.